Over Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana is het topmerk van twee Italiaanse modeontwerpers, genaamd Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Het merk hoort thuis in dé designlijst waaronder Gucci, Versace, Louis Vuitton en Viktor & Rolf ook vermeld staan. Het merk bestaat uit twee lijnen, namelijk D&G en Dolce & Gabbana. Het merk D&G is de goedkopere lijn en Dolce & Gabbana de exclusievere lijn. Beroemdheden die regelmatig Dolce & Gabbana showen op de rode lopers zijn Kylie Minogue, Madonna, Eros Ramazzotti en Gisele Bündchen. Bekende modellen zijn vereerd wanneer ze met de creaties van de twee Italiaanse designers over de catwalk mogen lopen. Kortom Dolce & Gabbana is dé top in fashion!

Luxueuze D&G horloges

Dolce & Gabbana presenteert in de D&G horlogecollectie de internationaal gewaardeerde kwalitatieve horloges. De horloge collectie is herkenbaar aan het D&G logo dat op elk horloge in het groot of klein afgebeeld staat. Wederom zijn de horloges een groot succes onder de beroemdheden en trendsetters over de hele wereld. De D&G horloges stralen net dat beetje extra glamour en luxe uit. De D&G horloge collectie bestaat zowel uit herenhorloges als dameshorloges. Beide horloge collecties zijn tot in detail uitgewerkt en er is zichtbaar de beste materialen gebruik. Wanneer je op zoek bent naar een Dolce & Gabbana horloge heb je ontzettend veel keuze. Ieder horloge heeft een uniek design en kleurstelling: goud- en zilverkleurige horloges, gemixt met stalen, kunststof of leren horlogebanden. De verwerkte zikonia stenen geven het horloge een luxere uitstraling.

Originele D&G horloges tegen betaalbare prijzen

Het D&G horloge aanbod bestaat geheel uit originele merkhorloges. Bij de bestelling ontvang je gratis het D&G horloge verpakking. De prijs van een echt Dolce & Gabbana horloge ligt meestal niet onder €150,-. Horloges in Stijl mag zich met trots één van de goedkoopste D&G horloge aanbieders noemen. Omdat we niet gebonden zijn aan een fysieke winkel, maar alleen online in onze webshop horloges aanbieden kunnen we ze tegen scherpe aanbiedingen verkopen. Horloges in Stijl heeft voor jou de mooiste dames en heren horloges geselecteerd. Bekijk het aanbod en koop eenvoudig en veilig de allermooiste horloge in onze online merkenhorloge shop!

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection