Emporio Armani horloges

Giorgio Armani is de modeontwerper van het wereldberoemde merk Armani. In de jaren zestig is zijn loopbaan als een sneltrein gegaan. De hedendaagse collectie van Armani staat nog steeds bekend als tijdloos en elegant. Het modemerk Armani is in de eerste instantie niet bekend geworden om de elegante horloge collectie, maar om de mode lijnen 'Giorgio Armani' en 'Emporio Armani'. Armani is uitgegroeid tot een vooruitstrevend mode-imperium dat in alle opzichten van de modebranche duidelijk zijn stempel drukt. Na een doorslaand succes in de modewereld is Giorgio Armani zich gaan richten op horloges, kleding, parfums, zonnebrillen, juwelen en cosmetica. De Armani horloges bewijzen maar weer eens hoe belangrijk horloges zijn als mode accessoire. Maar Armani biedt meer dan alleen mode accessoires. Wat dacht je van Armani Dolce (chocolade), Armani Fiori (designvazen), 10 wereldwijde Emporio Armani Café's en Armani Casa (interieur accessoires en design-meubels). Naast dit alles werd in 2008 het eerste 'Armani-Hotel' geopend in de Burj Dubai.

Armani horloges stralen klasse uit

Een Armani horloge is te herkennen aan de gestileerde adelaars, het handelskenmerk van Armani. De Emporio Armani horloges bestaan uit 6 verschillende collecties, van casual tot stijlvolle herenhorloges. Enkele collecties van Emporio Armani zijn Armani Slim, Armani Classic, Armani Sportes en Armani Ceramics. Elke collectie wordt ieder half jaar vernieuwd, waardoor in de loop der jaren een zeer uitgebreid aanbod ontstaan is. Giorgio Armani is ervan overtuigd dat een horloge meer is dan alleen tijd, ze laten ook de identiteit van de horlogedrager zien.

De drager van een Armani horloge straalt een bepaalde elegante, klassieke klasse uit. Armani horloges zijn alltijd populair geweest en na vele jaren staan ze nog steeds bekend om het strakke design. Horloges in Stijl is erin geslaagd een slectief Emporio Armani horloge aanbod samen te stellen tegen verrassende aanbiedingen. Bekijk in de online horloge shop snel het overzicht en vindt het horloge dat bij je past!

Emporio Armani horloge aanbiedingen

Elke Armani horloge beschikt over een modern design met kwalitatieve materialen, maar ze behouden wel altijd de klassieke uitstraling. Armani is een toonaangevend horlogemerk in de modewereld. In ons online horloge shop vind je zowel horloges met authentieke leren banden als horloges met stevige metalen banden. Bij Horloges in Stijl bestel je voordelig een heren Armani horloge naar keuze. Naast zeer aantrekkelijk horloge aanbiedingen, is de service van Horloges in Stijl ook nog zeer goed.

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection