Over Guess Collection

Guess Collection is van oorsprong een Amerikaans merk. In 1981 zijn vier broers uit Frankrijk begonnen met het merk Guess. De ontwerpers zijn begonnen met het produceren van spijkerbroeken. Het succes van Guess is begonnen nadat de jeans razendsnel uitverkocht waren in het warenhuis Bloomingdale's. Op dit moment biedt Guess een uitgebreide collectie, bestaande uit kleding, schoenen, parfum, sieraden en horloges. Ondanks dat Guess sinds 1983 de nummer 1 is op het gebied van erkende horlogemerken ter wereld, heeft Paul Marciano in 1997 een nieuw, luxe horlogelijn gelanceerd: Guess Collection Watches (Gc watches).

Luxe Guess Collection Watches

De Guess Collection Watches zijn speciaal ontworpen voor de stijlvolle heren en dames met zelfvertrouwen en ambities. Het verschil tussen de merken Guess Collection en Guess, is dat de Guess Collection Watches meer luxe uitstralen en opvallender zijn. De Gc horloges bestaan uit goud, zilver en diamant. Daarentegen bestaan de Guess horloges vooral uit staal. In 2002 is er een andere droom van Paul Marciano uitgekomen, Guess Collection Watches werd een 'Swiss Made' merk. Vanaf deze tijd hebben de horloges Zwitserse uurwerken met opvallend luxe Europees design. Guess Collection Watches biedt vijf verschillende lijnen aan met ieder een unieke stijl: Gc Sport Chic, Gc Classic, Gc Precious, Gc Glam Chic en Gc Special Edition.

Gc horloge aanbiedingen

De Gc horloges zijn er voor de trendsetters, niet voor de trendvolgers! De Guess Collection horloges omarmen de hoogste standaarden van Zwitserse kwaliteit, luxe materialen en unieke ontwerpen. Bekijk ons assortiment Gc horloges, zowel dameshorloges als herenhorloges. Men zal zich verbazen over de top aanbiedingen van Guess Collection Watches. Dit is je kans om voordelig een superieur dameshorloge of herenhorloge aan te schaffen. Zorg er wel voor dat je niet te laat een bestelling plaats, want zoals voor elke aanbieding geldt ook hier: op=op. Horloges in Stijl levert je horloge direct uit voorraad.

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection