Over Ice Watch

Het nieuwe merk Ice Watch geeft een kleurige en frisse kijk op het leven. De felle kleuren van de Ice Watch horloges spatten daadwerkelijk van je pols af! De Ice Watch horloges zijn meer dan een trend, ze hebben bewezen dat ze een blijvertje in de mode zijn. Tegenwoordig worden de Ice Watch horloges gedragen door internationale artiesten in de muziekclips en trendsetters overal ter wereld. Ice Watch, een horlogemerk met wereldse bekendheid.

Kleurrijk Ice Watch horloge

De collectie van Ice Watch bestaat uit 10 basis kleuren die gecombineerd worden met seizoenskleuren. De Ice Watch zomercollectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren die zorgen voor een zomerse uitstraling zoals groen, geel, oranje en roze. De wintercollectie van bestaat uit diepe donkere kleuren, zoals bruin, zwart, groen of grijs. De horloge collectie bestaat uit diverse modellen zoals F*** Me I'm Famous!, Silicon Big horloges, Silicon Unisex horloges, Classic Solid Big horloges, Glow horloges, XXL horloges, LOVE horloges, Silicon Ice-White Big horloges en dit zijn nog maar enkele populaire modellen. Elk model van Ice Watch heeft zijn eigen unieke kleur en design. Bijvoorbeeld het model LOVE horloges zijn te herkennen aan het afgebeelde hartje in de klokkast. De Silicon Ice-White Big horloges zijn te herkennen aan de hagelwitte kleur van band en kastrand. Tijdens het sporten komt het flexibele draagplezier van de horloges perfect tot uiting, de siliconen band past zich namelijk aan naar de vorm van de pols. Kortom, voor alle smaken en gelegenheden is er altijd wel een geschikte Ice Watch. Dit is precies wat Ice Watch onderscheidt van alle andere horlogemerken. De horloges zijn unisex, dit betekent dat het zowel dameshorloges als herenhorloges zijn.

Online Ice Watch horloge aanbiedingen

De Ice Watch horloges zijn over de hele wereld razend populair onder jongeren, dit vanwege de aantrekkelijke prijzen in combinatie met de frisse en vrolijke kleuren. Iedereen ontwikkelt met het dragen van een Ice Watch horloge een eigen identiteit en persoonlijke stijl. Horloges in Stijl biedt unieke modellen aan in verschillende kleuren tegen scherpe aanbiedingen. De online horloge shop Horloges in Stijl mag zich één van de goedkoopste aanbieders van Ice Watch noemen. Kies je voor een felgekleurde horloge zoals roze, groen of paars? Of voor een Ice Watch horloge aanbieding in een neutrale kleur zoals wit, zwart of grijs? Deze horloges kennen ontelbare mogelijkheden. Veilig, snel en goedkoop een horloge bestellen doe je bij het online verkooppunt Horloges in Stijl.

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection