Over Michael Kors

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper die naast kleding, tassen en parfum ook zijn eigen horlogelijn heeft. Op 19-jarige leeftijd begon zijn succesvolle carrière in de modewereld. Michael Kors kreeg zijn eerste grote ontwerpopdracht voor de gerenommeerde modeboetiek Lothar's in New York. Al snel trok hij de aandacht van de pers wat voor hem een uitstekend moment was om zijn eigen lijn te starten. In 1981 was het merk Michael Kors een feit! In de eerste instantie bestond zijn collectie alleen uit dameskleding dat te omschrijven is als casual chic, maar met een tijdloze elegantie. In 2002 werd een complete collectie voor mannen geïntroduceerd. De mannen- en vrouwen collectie maakte al snel ruimte voor een grote collectie accessoires, waaronder de Michael Kors horloges in 2004. Wederom werd de horloge collectie een grote hit.

Michael Kors Watch: merk met wereldwijde bekendheid

De Michael Kors horloges waren gelijk een doorslaand succes in Amerika. Sinds een korte tijd zijn deze horloges ook verkrijgbaar in Nederland. Het succes is overgewaaid naar Nederland en dit is dan ook niet voor niets. De luxueuze en stijlvolle Michael Kors horloges zijn passend voor iedereen ter wereld en passen altijd bij het huidige modebeeld. Of de modellen nu chique, sportief of trendy zijn, met een Michael Kors watch ben je altijd bij de tijd. Zowel de herenhorloges als de dameshorloges van Michael Kors hebben een uniek design en veelzijdige kleurstelling: goud en zilverkleurige horloges, tot witte en roze horloges, van stalen tot lederen banden. De kwaliteit van de horloges zijn als uitstekend te typeren, dit is dan ook direct zichtbaar. De horloges worden gedragen door de moderne en modebewuste man of vrouw.

Online verkooppunt Michael Kors horloges

De moderne horloges met een internationale en tijdloze uitstraling zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Horloges in Stijl is één van de weinige verkooppunten van Michael Kors horloges. Met trots kunnen we zelfs mededelen dat we één van de goedkoopste aanbieders zijn van Michael Kors horloges. Deze horloges kunnen we tegen goedkope prijzen aanbieden omdat we puur gefocust zijn op online verkoop. Hierdoor hebben we geen extra kosten in tegenstelling tot een fysieke winkel. Dit voordeel willen we graag delen met onze klanten door horloges aan te bieden tegen aantrekkelijke aanbiedingen. Het Michael Kors Watch aanbod van Horloges in Stijl is geheel origineel. Bekijk het speciaal geselecteerde horloge aanbod online en koop zorgeloos een wereldse Michael Kors horloge tegen een top aanbieding!

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection