Over Dolce & Gabbana

Domenico Dolce en Stefano Gabbana zijn 2 Italiaanse modeontwerpers die in het begin van de jaren 80 samen bij een modehuis werkte. Deze samenwerking verliep uitstekend en dat leidde uiteindelijk tot hun eigen kledingmerk met de toepasselijke naam: Dolce & Gabbana. Het merk Dolce & Gabbana staat tegenwoordig bekend als één van de grootste kleding- en accessoire-merken ter wereld, mede dankzij hun geweldige professionaliteit waaruit een hoop kwalitatieve mode-items zijn voortgekomen. Na enige tijd werd de exclusieve lijn van Dolce & Gabbana gelanceerd, genaamd D&G. Beroemdheden showen regelmatig op de rode lopers creaties van Dolce & Gabbana. Het is onmogelijk om te ontkennen dat Dolce & Gabbana dé top in de modewereld is!

D&G herenhorloge collectie

Inmiddels maakt Dolce & Gabbana naast kleding, zonnebrillen, make-up, tassen, schoenen, ook horloges van top kwaliteit. De horloges voor mannen zijn te typeren als chique, maar toch qua design een uniek herenhorloge op zichzelf. Zo bestaat de collectie van D&G uit horloges met een grote horlogekast afgewisseld met een kleine horlogekast, gouden horloges afgewisseld met zilveren horloges en dit alles gecombineerd met stalen, leren of kunststof horlogebanden. Het design van de D&G mannen horloges zijn tot in detail uitgewerkt met de beste materialen. Doordat Dolce & Gabbana de trends op het gebied van horloges nauw in de gaten houdt zijn er ook modellen beschikbaar die afwijken van de chique levensstijl en gewoon uniek zijn om te dragen.

Originele D&G horloges voor mannen tegen opvallende aanbiedingen

Reden genoeg dus om een mannen horloge van Dolce & Gabbana te kopen via HorlogesinStijl.nl. Laat zien dat je stijlvol koppelt aan een elegant karakter waardoor je met slechts een D&G horloge duidelijk maakt waar je voor staat: je bent fashion op een 'classy' manier. Horloges in Stijl biedt een divers aanbod van goedkope D&G horloges voor heren. Ondanks de verrassende aanbiedingen zijn dit 100% echte Dolce & Gabbana horloges. Bekijk snel online het horloge aanbod voor heren en dames en laat je verassen door de lage prijzen van topmerk horloges. Naast de zeer aantrekkelijke D&G herenhorloge aanbiedingen is de service van Horloges in Stijl ook zeer goed!

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection