Blijf op de hoogte van het allerlaatste horloge nieuws

Bij Horlogesinstijl.nl houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op horloge gebied. Horloge Nieuws houdt je elke dag op de hoogte van het nieuws wat aangeleverd wordt door horloge importeurs en leveranciers. Naast objectieve informatie zullen we ook onze mening delen over de allerlaatste horloge trends.

Vragen? Neem gerust contact met op via info@horlogesinstijl.nl


Gucci versus Guess

Geplaatst op 24 mei 2012

In 2009 heeft het modelabel Gucci een rechtzaak aangespannen tegen Guess. De reden hiervoor is dat Guess volgens Gucci een type horloge bewust geïmiteerd heeft. Het gaat om een bruin en beige  Quatro G-patroon met groen-rode streep.

Na een lang gevecht heeft de rechter eindelijk een uitspraak in het voordeel van Guess gedaan. Volgens de wet in de VS is er alleen sprake van imitatie als de gehele collectie gekopieerd is. Ondanks de uitspraak van de rechter ontvangt Gucci een schadevergoeding van 3,7 miljoen euro. Volgens Paul Marciano, de oprichter van Guess, laat Gucci het niet bij deze uitspraak zitten. Wordt vervolgd....

Bron: Telegraaf.nl


 

Guess viert 30 jarig bestaan

Geplaatst op 10 mei 2012

Het merk Guess bestaat 30 jaar. Om dit te vieren heeft Guess een boek gepubliceerd vol bekende campagne uitingen. Dit boek is samengesteld door de oprichter Paul Marciano.Het boek 'A Third Decade of Guess images' is vrijdag 5 mei in Parijs gelanceerd. In het Four Seasons Hotel George V werd het boek onthuld, waarbij ook de wereldberoemde topmodellen Ellen von Unwerth en Claudia Schiffer aanwezig waren.

Het Guess boek bevat meer dan 200 campagnebeelden van beroemde fotografen als Raphael Mazzucco, Ellen von Unwerth, Bryan Adams en meer. Veel van deze foto's zijn nooit gepubliceerd. Veel topmodellen zijn het gezicht geweest van dit merk, zoals Anna Nicole Smith, Claudia Schiffer, Naomi Campbell. Deze modellen zijn dan ook allemaal in het boek te bewonderen. Het boek is vanaf september 2012 verkrijgbaar in de winkels.

Bron: Nu.nl


 

Scoor oranje horloges van Ice Watch

Geplaatst op 30 april 2012

Nog enkele weken en dan barst de Oranje gekte los! Om jouw oranje outfit compleet te maken  heeft Ice Watch originele Ice-Holland horloges ontworpen. Welke gelegenheden zijn deze horloges beter te dragen dan bij het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Spelen?!

De Ice Watch horloges in een oranje tintje beschikken over een kunststof kast en silicone rubberen band. De ontwerpers van Ice Watch hebben niet alleen gedacht aan de supporters van Nederland, maar ook aan de supporters van België, Brazilië, Duitsland, China en nog veel meer landen ter wereld. Check hier alle wereld horloges van Ice Watch.

Het Ice-Holland horloges is de hele zomer actueel: bij iedere overwinning, bij ieder oranje feest en bij iedere medaille! Wil jij dit Ice Watch horloge scoren, kijken dan voor meer nieuws en informatie op officiële website van Ice Watch.

Bron: Horloge.info

guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection
guess ice watch armani dolce & gabanna michael kors guess collection